Pamje të rralla nga varrimi i 24 civilëve të vrarë Likoshan dhe Çirez (VIDEO)

23 vjet më parë më 28 shkurt 1999, në Likoshan dhe Qirez të Skenderajt, policia serbe në mënyrën më barbare vrau 24 civilë të pafajshëm.

Këtu u masakruan gra, pleq, burra dhe të rinj të paarmatosur, në oborret dhe shtëpitë e tyre.

Kjo në shenjë hakmarrje pas përleshjes me një njësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës tek vendi i njohur si “Lisi Gjashtënjak”.

Në vazhdim ju sjellim pamjet e siguruara nga Arbresh. info 

Pamje të rralla nga varrimi i 24 civilëve të vrarë në Likoshan e Çirez.Më 28 shkurt 1998, në Likoshan dhe Qirez të Drenicës, policia serbe në mënyrën më barbare vrau 24 civilë të pafajshëm.Masakruan Gra, pleq, burra dhe të rinj të paarmatosur, në oborret dhe shtëpitë e tyre, në shenjë hakmarrjeje pas përleshjes me një njësit të UÇK-së te Lisi Gjashtënjak.

Posted by Arbresh.info on Saturday, February 27, 2021
SHPËRNDAJE