“I thashë jam nga Kosova, ai filloi të qajë…”, flet shqiptari që iu ndihmoi gjermanëve pas vërshimeve

Lulzim Hajdaraj bashkë me vëllanë e tij Gëzimin, udhëtuan nga Këlni, drejt qytetit Bad Neunar…

Më datën 7 Prill, përkujtohen tre dëshmorët, Xhevat e Bedri Demaku dhe Imer Shala

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve Xhevat e Bedri Demaku…

Kryetari Lladrovci bënë homazhe të varri i dëshmorit Bekim Hysenaj

Kryetari Lladrovci bënë homazhe të varri i dëshmorit Bekim Hysenaj Kryetari i Komunës së Drenasit,…