Ferat Shala: Në 30 vjet s’ka pasur nepotizëm më shumë se në 100 ditëshin e Kurtit

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala ka akuzuar qeverinë Kurti për veprimet në 100-ditëshin e parë.…

Ferat Shala: Jam i bindur se PDK-ja do të jetë fituese e zgjedhjeve të 14 shkurtit

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala kanë mbajtur një tubim…

Shala merr mbështetje nga kolegët: Unë Ferat Shala, ju dërgojë përqafime vëllazërore

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala, po përballet me disa probleme shëndetësore,…

Shala: Dobrosheci e Godanci i thanë PO fitores së PDK-së

Banorët e fshatrave të Drenasit po i japin mbështetje të madhe Partisë Demokratike të Kosovës…

Ferat Shala dhe PDK marrin besimin e banorëve të Poklekut e Vasilevës për projektin e Rimëkëmbjes

Kandidati i PDK-së, Ferat Shala ka vazhduar takimet në fshatrat e Drenasit e më gjerë…

Mobilizim dhe entuziazëm në Drenas për fitorën e PDK-së

Qytetarët nga Drenasi dhe fshatrat e tij, janë mobilizuar me plot entuziazëm për fitorën e…

Ferat Shala i PDK-së takohet me strukturat e partisë në Drenas

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala, ka qëndruar sot në Drenas ku…

Shala: Çikatovasit janë të bindur se PDK-ja me #Rimëkëmbjen është alternativa e vetme

Ferat Shala, thotë se qytetarët e komunës së Drenasit tashmë janë bindur se Partia Demokratike…

Shala: Gradica dhe Godanci gjithmonë kanë ecur me PDK-në

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për deputet, Ferat Shala, ka vazhduar takimet mobilizuese me…

“Arllatasit të palëkundur në idealet e mëdha mbi të cilat qëndron PDK-ja”

Ferat Shala, kandidat i PDK-së për deputet, ka vazhduar takimet mobilizuese me qytetarët e komunës…

Shala: Domaneku gjithë shpresë dhe besim në planin e PDK-së për Rimëkëmbje

Ferat Shala, kandidat për deputet në listën e Partisë Demokratike të Kosovës, ka marr përkrahje…

Ferat Shala: Programi i PDK-së për rimëkëmbjen ka zgjuar interesim tek të gjithë qytetarët

Kandidati për deputet nga Partia Demorkatike e Kosovës, Ferat Shala, ka thënë se program i…