E fali Bajramin me veshje kombëtare, cili ishte mesazhi që deshi të përcjell hoxha nga Drenasi (Video)

Imami i Xhamisë në Krajkovë të Drenasit, Faruk Hoxha, e ka falur sot namazin e…

Hoxha nga Drenasi fal Bajramin me tirqi dhe plis

Muslimanët edhe në Kosovë po kremtojnë festën e Fitër Bajramit, festë kjo që vjen pas…

“Po shkunden plakat”, ja çfarë thotë pleqnari nga Drenasi (Video)

“Shkurt o im vëlla, më jep tri ditë hua ta ngrij plakën me çka ka”.…

Zyrtarët policorë ndihmojnë qytetarët në Drenas

Përkundër reshjeve të borës, zyrtarët policorë po vazhdojnë të ndihmojnë qytetarët në Drenas. Në disa…

Rrëfimi i Ali Podrimçakut për krimet e Serbisë në Krajkovë të Drenasit

Ali Podrimçaku nga fshati Krajkovë i Drenasit shkon çdo ditë në vendin ku është torturuar…