Njoftim nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njofton klubet sportive, përkatësisht të propozuarit se ceremonia e zgjedhjes së më të mirëve në fushën e sportit 2021, do të bëhet me datë 28.12.2021 (e martë).Ceremonia do të mbahet nga ora 14:00 në sallën e kuvendit komunal me ç’rast do të ketë edhe koktej.Ju mirëpresim!

SHPËRNDAJE