NJOFTIM për fermerët e dëmtuar nga breshëri

Si pasojë e breshrit dhe reshjeve të shiut gjatë ditës së premte (16 korrik), në…

Shala: Dobrosheci e Godanci i thanë PO fitores së PDK-së

Banorët e fshatrave të Drenasit po i japin mbështetje të madhe Partisë Demokratike të Kosovës…

Shala: Gradica dhe Godanci gjithmonë kanë ecur me PDK-në

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për deputet, Ferat Shala, ka vazhduar takimet mobilizuese me…