Arrestohet një person në Drenas

Policia ka njoftuar se është arrestuar një person në Drenas.

“Në bazë të urdhëresës së gjykatës, është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në qendrën e paraburgimit në Hajvali”, thuhet në njoftimin e Policis

Arrestimi ka ndodhir të premten në ora 10 e50 minuta.

SHPËRNDAJE