Festa e 7 marsit ne “Gjimnazi Gjergj Kastrioti-Skenderbeu” ne Drenas

Ditët më të shënuara të marsit, Gjimnazi: “GJ. K. Skënderbeu” ua uron me këtë dokumentar të shkurtër, përgaditur nga nxënësit tonë. Ky program kulturoro-artistik përmban pika muzikore, valle, historikun e festave të marsit, poezi, ese dhe recitale me motive atdhetare. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon.

SHPËRNDAJE