Ndotja e lumit ne Drenas nga Feronikeli

Ferronikeli tash e disa vite po e ndotë lumin Drenica. Banorët e fshatrave nëpër të cilët kalon ky lum, ankohen për pasojat dhe rrezikun që po iu shkaktohet nga ndotja e këtij ujit

SHPËRNDAJE