Prej javës tjetër nxënësit në pushim pranveror

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Arbërie Nagavci ka bërë të ditur se sot ka nënshkruar vendimin që pushimi pranveror për nxënësit të fillojë më 6 prill dhe të përfundojë më 8 prill.

Në vendim e nënshkruar përfshihet edhe e premtja, 9 prill, dita e Kushtetutës së Kosovës, që sipas kalendarit festiv figuron si ditë pushimi

No photo description available.
SHPËRNDAJE