Valentina Leku Gashi: “Drenica është një qytet me tradita që dallon”

E ftuar sot në mëngjes në emisionin “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Valentina Leku Gashi, pedagoge e e cila merret me nxënësit për një periudhë një vjecare, ndërsa aktualisht është e angazhuar si këshilltare komunale në Asamblenë e Drenasit.

Valentina me origjinë është nga Baica, në Drenas – Drenicë. Ajo tha së Drenica është një qytet shumë interesant për të ardhur pasi këtu ka shumë histori të luftës së Kosovës për pavarësi, ku shumë djem u regjistruan në radhët e ushtarëve të UÇK-së. /Premium Channel.

SHPËRNDAJE