Zhduket një vajzë në Drenas


ZHDUKET NJË VAJZË NË DRENAS

Policia e Kosovës ka njoftuar për zhdukjen e një vajzë në Komoran të Drenasit.

Për zhdukjen e saj ka njoftuar babai i vajzës.

Policia është duke e hetuar rastin.

“Komoran, Gllogoc 27.12.2021 – 14:00. Një mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e policisë.

SHPËRNDAJE