Dautaj: Banorët e Gllanasellës dhe Dobroshecit shpresë të vetme kanë platformën e rimëkëmbjes

Gllanasella dhe Dobroshevci e rikonfirmuan edhe njëherë mbështetjen e fuqishme për Partinë Demokratike të Kosovës.

Kështu është shprehur kandidati për deputet i PDK-së, Arben Dautaj, i cili në listë ka numrin 79.

“Banorët e këtyre fshatrave shpresë të vetme kanë platformën e rimëkëmbjes, program i cili primare ka mirëqenien e qytetarëve”, ka thënë Dautaj.

Zëri dhe fryma amerikane, sipas tij, shumë shpejt do futet në parlament.

#PDK134 #Rimëkëmbje
#Enverhoxhaj1
#Arbendautaj79

SHPËRNDAJE