KEDS njofton për punime në rrjet në disa zona të Drenasit këtë fundjavë

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime të domosdoshme në kë fundjavë në disa zona të Kosovës për siguri të sistemit, rrjedhimisht edhe do të ketë ndërprerje të rrymës.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i  trafostacionit të ri

17.01.2021

Punime nga pala e tretë

SHPËRNDAJE