KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

Me daten 28.03.2023

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.

SHPËRNDAJE