Njofton KEDS: Këto vendet nesër nuk do të ketë rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleku i Ri  (Kodi:16100007)  prej orës 10:30  deri ne ora 11:30

Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petroli Zabel.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 3  (Kodi:16100003)  prej orës 11:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2  (Kodi:16100002)  prej orës 12:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva  (Kodi:16100006)  prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

** * 

Punime në projekte investive

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë(Kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit të ri.

2.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

SHPËRNDAJE