Ramiz Lladrovci uron 8 Marsin: Nëna, bashkëshorte, motra e vajza, ju paçim!

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ua ka uruar 8 Marsin nënave, bashkëshorteve, motrave dhe vajzave, me urimin “Ju paçim!”.

Ramiz Lladrovci ka potencuar në rrjetin social se “deri sot, Ju keni dhënë shumë kontribut dhe po dëshmoni përkushtim më të madh çdo ditë për fuqizimin e shtetit tonë, në nivelin qendror e lokal, në të gjitha fushat e jetës”.

Postimi i Ramiz Lladrovcit:

Nëna, bashkëshorte, motra e vajza,
Urime 8 Marsi!

Çdo ditë e vitit është me vlerë dhe e begatë për të gjithë neve që ju kemi pranë, për familjet tuaja, përparimin dhe aftësimin individual, në shtetin tonë të lirë. Deri sot, Ju keni dhënë shumë kontribut dhe po dëshmoni përkushtim më të madh çdo ditë për fuqizimin e shtetit tonë, në nivelin qendror e lokal, në të gjitha fushat e jetës. Ju paçim!

Urime, gëzuar 8 Marsi!

SHPËRNDAJE