Agjenda e shënimit të 14 Qershorit – Ditës së Çlirimit të Komunës së Drenasit dhe përurimit të shtatores së Heroit Hafir Shala

09:30 – Homazhe te shtatoret e heronjve në sheshin “Fehmi Lladrovci”;

10:00 – Homazhe në Kompleksin e varrezave të Dëshmorëve në Morinë

10:30 – Homazhe tek të gjitha vend varrezat e dëshmorëve në territorin e komunës së Drenasit.

12:00 – Seancë Solemne e Kuvendit Komunal me rastin Ditës së Çlirimit të Komunës së Drenasit dhe përurimit të shtatores së Heroit Hafir Shala

Seanca do të mbahet në Sallën e Kuvendit në Drenas.

15:00 – Manifestimi qendror i zbulimit të shtatores së Heroit Hafir Shala para Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr.Hafir Shala” në Drenas.

SHPËRNDAJE