DSHPE-ja vazhdon në pastrimin e rrugëve në qytet

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, po vazhdon të punoj në ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarë.

Pamje nga aktivitetet mirëmbajtja dhe larja e rrugës “Fehmi dhe Xhevë Ladrovci” dhe “Xhevat Demaku” nga KRM “Pastrimi” njësia Drenas, gjatë ditës së shtune.

Falënderim për punëtoret e KRM “Pastrimi” për përkushtimin e madh për punë, që edhe këto ditë me vapë po kujdesen për mirëmbajtjen e rrugëve.

SHPËRNDAJE