Fillon rregullimi i varrezave në fshatin Kizhnarekë

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, është duke vazhduar në realizimin e projekteve të planifikuara për këtë vit.

Në kuadër të projekteve për mirëmbajtje, kanë filluar punimet për realizimin e projektit për rregullimin e varrezave në fshatin Kizharekë, ku ne kuadër të realizimit të këtij projekti, është duke u bërë rrethoja e varrezave.

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, do të vazhdoj në realizmin e projekteve në rrethojën e varrezave edhe në lokalitete të tjera gjatë këtij viti.

Së bashku për të mirën e Drenasit.

SHPËRNDAJE