Hyrije Xhemajlaj- Thaqi garon për deputete në listën e PDK-së

Hyrije Xhemajlaj- Thaqi është njëra prej femrave të cilën Partia Demokratike e Kosoves e ka vëndosur në listë për deputete, raporton DrenicaOnline.

Ajo është nga Drenasi, aktiviste që nga fillimi e PDK-së dhe ish drejtoreshë në Komunën e Drenasit.

Në listë ajo ka numrin 54.

Njoftimi i plotë i saj:

Të dashur qytetar të Republikës së Kosovës,

Ju njoftojë që Partia Demokratike e Kosovës sot më dha besimin për tu kandiduar për deputete në Parlamentin e Republikës së Kosovës!

SHPËRNDAJE