KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë në disa zona.

Punime në projekte investive

21.06.2021

1.

Në NS 220/35/10 kV Drenasi  do të ndërprehet:

LP 10kV Orllati me kod: 16100005  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: vendosja e shtyllave dhe e përçuesit të tensionit të mesëm.

22.06.2021

1.

Në NS 220/35/10 kV Drenasi  – LP 10kVOrllati do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me kod: 16100005038  nga ora 08:00 deri 17:00

Vendet: Zabeli i  Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 220/35/10 kV Drenasi  do të ndërprehet:

LP 10kV Drenasi 3  me kod: 16100003  nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

SHPËRNDAJE