KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

Punime në projekte investive

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë (Kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit të ri.

2.

NS 220/35/10kV Drenas   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drenasi 2  (Kodi: 16100002)  prej orës 09:00-09:30 dhe nga  ora 15:30-16:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

3.

NS 220/35/10kV Drenas   do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV në Stabiliment Zona Industriale – Solidi prej orës 09:00 -16:00. TS-ët që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kVTe Feronikli 1- e poshtme(Kodi: 16100002005)
TS 10/0.4 kVTe Feronikli 2- e epërme(Kodi: 16100002006)
TS 10/0.4 kVÇikatovë e vjetër te miniera-Morinët(Kodi: 16100002133)
TS 10/0.4 kVÇikatovë e Vjetër-Morinët RT 2015(Kodi: 16100002252)
TS 10/0.4 kVDeponia e Mbeturinave(Kodi: 16100002266)
TS 10/0.4 kVÇikatovë e vjetër(Kodi: 16100002200)
TS 10/0.4 kVDrenas te Qorovitë(Kodi: 16100002219)

Vendet: Te Feronikli 1- e poshtme, Te Feronikli 2 e epërme, Çikatovë e Vjetër te miniera-Morinët, Çikatovë e Vjetër- Morinët RT 2015, Deponia e Mbeturinave, Çikatovë e Vjetër, Drenas te Qorovitë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

SHPËRNDAJE