KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrejt ditën e nesërme.

Andaj edhe priten ndërprerje të energjisë në disa komuna.

Njofitmi i plotë:

05.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit do të bëhen në këto vende:

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Çikatovë (kodi: 16100011) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 17:00-18:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Gllanasellë Nikajt (kodi: 16100011135) prej orës 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: Gllanasellë Nikajt.

Arsyeja: Ndërrimi i pajisjeve në trafostacion.

SHPËRNDAJE