Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër ne Drenas

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjetin energjetik në disa lokalitete nesër do të ketë ndërprerje të rrymës.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet – 14.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët- te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 2 (kodi: 16100002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Punimi i lidheseve dhe energjizimi I kabllove te reja

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet –15.06.2021

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

SHPËRNDAJE