Komuna e Drenasit shpall konkurs për mësimdhënës (Dokument)

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Drenasit ka shpallur konkurs për tre mësimdhënës, transmeton DrenicaOnline.

Sipas konkursit që është shpallur të mërkurën, me 24 shkurt, e që është i hapur 15 ditë, specifikohen kushtet e punësimit si dhe dokumentet e nevojshme për aplikim.

Mësimdhënësit kërkohen një për shkollën “Abedin Bujupi” në Arllat, një për shkollën “Halil Bajraktari” në Drenasi II dhe një mësimdhënës për shkollën “Dëshmorët e Qëndresës II” në Tërstenik.

Më poshtë gjeni konkursin e plotë me të gjitha detajet:

SHPËRNDAJE