Konkurs per 7 vende të lira pune në Drenas

Aktiv HOME, dyqan i madh i shitjës së veglave të punës, elektronikës, materialit ndërtimor, mobiljeve dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopësht, elektrikë etj., kërkon punëtor.
Më poshtë gjejeni konkursin e hapur për punë:

KONKURS PUNE

SEKTORIST (7 vende të lira pune)
– Sektori i Elektrikës (2 vende të lirë pune);

– Sektori i Meremetimit (1 vend i lirë pune);
– Sektori i Veglave të punës (2 vende të lira pune);
– Sektori i Ngrohjës (2 vende të lira pune)

Vëndi i punës:
– aktiv HOME – Drenas, rr. E Jasharajve Nr.27.

MENYRA E APLIKIMIT:
– Dërgo CV-në tuaj duke cekur pozitën që aplikoni në e-mail adresen
info@aktiv-ks.com, të bashkangjitur më një foto.

Konkursi është i hapur deri më datë 17/04/2021

SHPËRNDAJE