Kryetari Lladrovci uron 1 Qershorin, Ditën Botërore të Fëmijëve

Kryetari Lladrovci uron 1 Qershorin, Ditën Botërore të Fëmijëve

Më rastin e shënimit të 1 Qershorit, Ditës Botërore të Fëmijëve, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, gjatë ditës ka qëndruar në Çerdhen e qytetit “Ardhmëria” dhe ka uruar të gjithë fëmijët e Komunës së Drenasit për këtë ditë.

Lladrovci gjatë vizitës tha se “lumturia e fëmijëve është çelësi i lumturisë së shoqërisë tonë. Gëzuar Dita e Fëmijëve në Kosovën e lirë”, ka thënë ai.

SHPËRNDAJE