Largohet deponia ilegale e mbeturinave në Likoshan

Largohet deponia ilegale e mbeturinave në LikoshanDrejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë po vazhdon aktivitetet për largimin e deponive ilegale të mbeturinave.

Sot, është bërë largimi i deponisë në Likoshan, ku këto aktivitete do të vazhdojnë në hapësirat publike duke përfshirë gjithë territorin e Komunës së Drenasit.Të ruajmë ambientin që na rrethon.

Mbrojtja e tokës dhe mjedisit nuk është çështje dite, por e vazhdueshme.

SHPËRNDAJE