Merret vendim, ja deri në sa ora do të punojnë lokalet dhe marketet në Drenas

Qeveria ka miratuar sot masat e reja anti-Covid, ku është zgjatur orari i punës për biznese, qendra tregtare, kafiteri e hotele.

Në vendim thuhet se në komunat të cilat janë në zonën e gjelbër, e në të cilën ndodhet aktualisht edhe Komuna e Drenasit, gazronomia lejohet të punoi deri në orën 20:00.

Më poshtë gjeni vendimin sa i përket komunave të cilat ndodhet në zonën e gjelbër:https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Dre
SHPËRNDAJE