Në 22 vjetorin e rënies, kryetari Lladrovci përkujton të rënët për liri

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit, përkatësisht 23 vjetorit të rënies së dëshmorëve, Hisni Jetullahi i rënë me 14.06.1998, Zenel Thaqi i rënë me 15.06.1999, Ajet Demaku i rënë me 18.06.1999 dhe Shaban Doberdolani i rënë me 18.06.1999, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka përkujtuar të rënët për lirin e Kosovës.

Kryetari Lladrovci, tha se shënimi i datave për t’i kujtuar dëshmorët, është dëshmia më e ndritshme e luftës së lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Lavdi e përjetshme dëshmorëve të kombit!

SHPËRNDAJE