Në 22 vjetorin e rënies përkujtohet heroi Azem Kastrati

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së heroit Azem Kastrati, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka përkujtuar heroin Kastrati.

Kryetari Lladrovci tha shënimi i datave për t’i kujtuar heronjtë, na rikujton sakrificën dhe luftën e pastër të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lavdi e përjetshme heroit Azem Kastrati, dëshmorëve e martirëve të fshatit Nekoc.

SHPËRNDAJE