Në këto vende te Drenasit do të ndalet rryma neser

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

03.03.2021

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushniku te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 – 12:00 dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbofc.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

SHPËRNDAJE