Njoftim nga KRM “Pastrimi” në Drenas

Njoftim nga KRM “Pastrimi” në DrenasKompania Rajonale e Mbeturinave “Pastrimi” njësia në Drenas, njofton qytetarët se gjatë ditës së sotit, kryerja e shërbimit me mbeturina nuk ka mundur të kryhet sipas orarit të rregullt, për arsye të defekteve të shumta në automjete, ku gjatë ditës kanë qenë vetëm dy automjete në shërbim dhe ato kanë qenë me defekte.

Zona që kanë mbetur pa ju kryer shërbimi janë; Tërstenik, Vërboc dhe Shtuticë

Ju faleminderit për mirëkuptim!

SHPËRNDAJE