Njofton KEDS: Në këto vende te Drenasit do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ndalet rryma.

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:00 – 09:00 si dhe nga 16:00 -17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

TS.10/04 kV Tërstenik- Abazovit (Kodi: 16100028150) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik- Abazovit.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit dhe panelit.

SHPËRNDAJE