Përsëri ndërprerje të rrymës, këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike si rezultat i disa punimeve në rrjet.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe vendet ku do të ketë ndërprerje.

Me daten 27.02.2021

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalje  10 kV Gllobari 2  (Kodi: 16100028) prej orës 12:00 – 12:30 dhe nga ora 16:30 -17:00

Vendet: Gllobar dhe  Tërstenik.

TS10/0.4 kV TS Xhamija Kulla (Kodi 161000282127) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik  Stremca.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 -12:00  dhe nga ora 14:00 -17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re.

SHPËRNDAJE