Punime në rrjet, zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara nesër në disa vendbanime të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2  (Kodi:16100028) prej orës 08:00  – 15:00.

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

SHPËRNDAJE