Shkrimtari Riza Greiçevci dhuron mbi 200 ekzemplarë të librave bibliotekës “Ymer Elshani”

Shkrimtari nga Drenasi, Riza Greiçevci ka dhuruar mbi 200 ekzemplarë të librave autoriale, bibliotekës së qytetit “Ymer Elshani”.

Drejtoresha për Kulturë, Rini e Sport, Shqipe Zogu, ka falënderuar shkrimtarin Greiçevci për dhurimin e librave dhe ka vlerësuar se me këto ekzemplarë të librave autorësi të shkrimtarit Greiçevci, pasurohet edhe me shumë biblioteka e qytetit.

SHPËRNDAJE