VV-ja në Drenas zgjodhi kandidatin e saj për deputet

ëshilli i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! Drenas ka bërë votimin e kandidatit për deputet në listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Në garë morën pjesë dy kandidatë Avdyl Mziu dhe Enver Dugolli.

Këshilli i Qendrës në Drenas, me shumicë votash zgjodhi z. Enver Dugolli si kandidat nga Drenasi për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021.DrenicaOnline.

SHPËRNDAJE