Xhevdet Smakiqi zgjidhet kryeshef i Postës së Kosovës

Xhevdet Smakiqi është zgjedhur kryeshef i ri i Postës së Kosovës.

Indeksonline mëson se Smakiqi ka marrë më së shumti vota në përzgjedhjen e bërë nga bordi i Postës së Kosovës.

I njëjti ka qenë ushtrues detyre i kryeshefit në 3 muajt e fundit.

Smakiqi ka 15 vite që punon në këtë institucion duke qenë pjesë e Ndërmarrjes Publike ish PTK dhe më pas në Postën e Kosovës.

SHPËRNDAJE