Barnatore Dea dhuron 500 maska Komunës së Drenasit donacion

Barnatore Dea dhuron 500 maska Komunës së Drenasit donacion

Përfaqësuesi i Barnatores “Dea” në Drenas, Petrit Zekaj të martën ne emër të pronarit të këtij biznesi, Esat Pajaziti, ka dorëzuar donacion 500 maska shumë përdorimesh për stafin shëndetësor në Drenas dhe punëtorët e administratës komunale.

Me rastin e pranimit të këtji donacioni, nënkryetari i komunës, Arben Shala, ka falënderuar përfaqësuesit e barnatores Dea për këtë ndihmë të ofruar dhe ka shtuar se këto maska mbrojtëse do të ndihmojnë në parandalimin dhe mbrojtën ndaj virusit.

SHPËRNDAJE