DShPE përkujdeset që hapësirat gjelbëruese në Drenas të jenë të pastërta

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë, po vazhdon të punoj në ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarët e Komunës së Drenasit.

Në kuadër të aktiviteteve të saj, kjo drejtori po përkujdeset që qyteti i Drenasit të ketë pamje të pastër.

Pamje nga aktivitetet e përditshme gjatë pastrimit të hapësirave gjelbëruse nga KRM “Pastrimi”.

Së bashku për një ambient më të pastër!

SHPËRNDAJE