“Fëmijët e ushtarit” është titulli i filmit që është realizuar në Negroc dhe në të cilin aktrojnë të rinjtë nga Drenica.(VIDEO)

Sipas realizatorëve, ky film është i bazuar në ngjarje të vërtetë. Tematika e këtij filmi është më shumë se kurrë prezente në këto ditë ku synimi kryesor i secilit të ri, përfshirë edhe fëmijët e ushtarëve të lirisë, qëllimin kryesor e kanë largimin nga Kosova.

Organizatorë janë Mustafë Krasniqi dhe Arbenit Krasniqi, ndërsa xhirimet i ka bërë kompania “Ardi Production”.

Ndiqni filmin i cili zgjatë 20 min:

SHPËRNDAJE