Ferat Shala dhe PDK marrin besimin e banorëve të Poklekut e Vasilevës për projektin e Rimëkëmbjes

Kandidati i PDK-së, Ferat Shala ka vazhduar takimet në fshatrat e Drenasit e më gjerë për të rikonfirmuar edhe një herë përkushtimin e tij dhe angazhimin e palodhur për të përquar zërin qytetar të kësaj treve.

Postimi i plotë i Shalës:

Takim mbresëlënës me anëtarë dhe simpatizantë të shumtë të Partisë Demokratike të Kosovës në Poklek të Vjetër, Poklek të Ri dhe Vasilevë.

Para përkrahësve të shumtë shpalosëm programin qeverisës #Rimëkëmbje dhe premtuam se jemi të vendosur që proceset e shtetndërtimit të nisura nga dy liderët tanë, Hashim Thaçi e Kadri Veseli, do t’i finalizojmë shumë shpjet.

Në Poklek të Vjetër, Poklek të Ri dhe Vasilevë qytetarët iu përgjigjen me PO të madhe qeverisjes së ardhshme të Kosovës në krye me PDK-në.
#PDK134 #FeratShala14 #Rimëkëmbje.

SHPËRNDAJE