Filluan punimet në rregullimin e Parkut të pishave në Kamenicë të Drenasit

Kanë filluar punimet për rregullimin e parkut të pishave në Kamenicë të Drenasit, që përfshinë fshatrat Gllobar, Çikatovë e Vjetër, Gllanasellë, Vërboc dhe Tërstenik.

Ky park ka hapësirë prej 50 hektarëve apo 500 mijë metër katror që do plotësojë nevojat e qytetarëve tanë për rekreacion.

Ky projekt realizohet në kuadër të planit investiv kapital të buxhetit të vitit 2023-2024 të Komunës së Drenasit.


SHPËRNDAJE