KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

16.06.2021

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 3 (kodi: 16100003) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 16:00-16:30

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare – lokalet.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Çikatovë te Balecët (kodi: 16100003021) prej orës 09:00 deri në ora 16:30

TS 10/04kV Çikatovë te Mulliri (kodi: 16100003018) prej orës 09:00 deri në ora 16:30

Vendet: Çikatovë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja

SHPËRNDAJE