Kryetari Lladrovci ngushëllon familjen Sopi me rastin e vdekjes së Kada Sopit, nënë e dëshmorit

Më rastin e vdekjes së nënës së dëshmorit Valet Sopi, Kada Sopi nga fshati Llapushnik, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ngushëllon familjen Sopi.

“Më dhimbje morëm lajmin për vdekjen e nënës Kadë, një grua e cila i dha djalin dëshmor këtij vendi dhe frymëzoj familjen dhe shumë të tjerë se si duhet atdheu”.

Ngushëllime familjes Sopi!

SHPËRNDAJE