Mbillen lule në sheshin “Fehmi Lladrovci”

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë është duke vazhduar në realizimin e projekteve në kujdesin e ambientit.

Sot, në sheshin “Fehmi Lladrovci” janë mbjellë lule të freskëta në ishujt e kësaj hapësire në mënyrë që sheshi të duket sa më mirë.

Të ruajmë së bashku ambientin që na rrethon!

SHPËRNDAJE