Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në një komunikatë për media, KEDS ka njoftuar vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

1.

NS  220/10(20)kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV  Çikatovë me (kod: 16100011 ) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit të ri.

SHPËRNDAJE