Publikohet kënga kushtuar Ragip Mulakut- Komandan Leka (Video)

Është publikuar kënga e radhës nga Shkelzen Morina dhe Sinan Gashi, kushtuar Ragip Mulakut, i njohur si komandat “Leka”, transmeton DrenicaOnline.

Komandant Leka ishte veteran dhe invalid i luftës, i cili ka shërbyer në brigadën 121, batalioni i parë “Ymer Alushani”.

Po ashtu ai ka punuar në administratën komunale të Drenasit.

Dëgjojeni këngën e Xenit & Sinanit:

SHPËRNDAJE